Топ Декупаж – Контакти Топ Декупаж – За нас

 

ДОБЪР АПЕТИТ
 
  Име:  ДОБЪР АПЕТИТ
  Цена:  0 лв
  Описание:  КОМПЛЕКТ "СОЛ И ПИПЕР" (ПОРЦЕЛАН), D5.0/11.0 cm, ТЕХНИКА: ДЕКУПАЖ
  Статус:  Продуктът е продаден
 
 
Напиши своето мнение за продукта
Име


Коментар