Топ Декупаж – Контакти Топ Декупаж – За нас

 

ТАБЕЛКА ЗА ВРАТА МОРЕ
 
  Име:  ТАБЕЛКА ЗА ВРАТА МОРЕ
  Цена:  0 лв
  Описание:  ТАБЕЛКА ЗА ВРАТА (ДЪРВО), 25.0/17.0 cm, ТЕХНИКА: ДЕКУПАЖ.
  Статус:  Продуктът е продаден
 
 
Напиши своето мнение за продукта
Име


Коментар